|2006| |2007| |2008| |2009| |2010| |2011| |2012| |2013| |2014|
|
2015| |2016| |2017| |2018| |2019| |2020| |2021| |2022| |2023|

30.12.2018

Voinemme ilolla ilmoittaa kaikille yhdistelmästä kiinnostuneille, että pitkään odottamamme Cocon juoksu on vihdoin alkanut! Lisätietoja sekä päivityksiä yhdistelmästä löydätte pentuja sivulta.

Hyvää ja rauhaisaa vuodenvaihdetta kaikille teille kotisivuillamme vierailleille. 

26.12.2018 Tapaninpäivän pulkkalenkki perheen ja koirien kanssa Kolapakkaan. Ohessa pieni video.

19.12.2018

16.12.2018 Turistina Voittaja-18 näyttelyssä Messukeskuksessa. Ohessa pieni video pk-colliekehästä. Kaikki koirat eivät kuviin ennättäneet, mutta valtaosa kylläkin. Hämärä halli aiheutti hieman päänvaivaa, eikä tarkennuskaan ollut kuvissa paras mahdollinen (väärä tarkennusasetus).

Onnea kaikille menestyneille ja tuloksiinsa tyytyväisille. Eteenkin Rikun velipuolen Hexin upeasta viikonlopusta, niin Helsinki Winnerissä kuin itse Voittaja-18 näyttelyssä. :)

09.12.2018
Onnea Samurai-pentue Taavi, Nelly, Milla, Brody, Macy, Luna ja Tarmo (C.I.B FI MVA EE MVA LT MVA Roxier's Blue Maxson "Samu" - PAIME PAIM1 PAIM2 PAIM3 Millake's Duane Niamh "Coco").

Elämänpolun kaksi ensimmäistä vuotta on nyt takana ja matka kohti uusia vuosia sekä seikkailuja jatkuu. Kiitokset kaikille perheille kasvattien hyvästä huolenpidosta. :)

11.11.2018 Isänpäivälenkillä kotimetsässä suppilovahveroiden poimimisen lomassa sattui kamera olemaan mukana, joten kuvasin videon. Muut paitsi Coco ovat parhaillaan vaihtamassa turkkia. Nuorisolla olikin täten kevyttä painaa menemään metsässä. :)

04.10.2018 Eläinten päivän kunniaksi kävimme metsälenkillä kotimetsässä Nuuksion järviylängöllä. Mukana menossa Coco, Macy & Benkku.

27.09.2018 Macy
Foxy & Macy pentusuunnitelma julksiatu pehkot.haukotus.net sivustolla.

Myös tästä yhdistelmästä odotan perusterveistä ja toiminnallisia jälkeläisiä. Yhdistelmä on linjaus FI MVA Finn Arrow Jackpot Jerryyn, elikkä Eduun.  Erittäin tärkeä yhdistelmä jalostuksen kannalta meille. Toivottaan, että kaikki suunnitelmat onnistuvat hyvin.

Jos olette kiinnostuneita yhdistelmästä, mielihyvin keskustelen lisää.

24.09.2018
Kävimme paimentamassa Nellyn ja Benkun kanssa PSF Seutulassa Maijaliisa Valkosen opissa. Nelly palasi pitkältä kesätauolta. Tauko oli tehnyt hyvää. Niin upeasti lampaiden käsittely, tasapaino, laidunnukset ja nostot onnistui Cocon tyttäreltä. Tuosta on hyvä Tapion ja Nellyn jatkaa.

Benkun kanssa jatkettiin rallattelua (irtoamista ohjaajasta), hakukaaria ja myös koitettiin vahvistaa kiertoa myötäpäivään. Myös yksi häkitys saatiin mallikkaasti aikaan. :) Hienosti oli nuori 1v 1kk ikäinen paimenen alku on oppinut taas viikossa asioita. Pienin askelin edeten ja kiinnostus hyvänä pitäen paimennettaviin, päästään eteenpäin.

Kumpaisellekin kouluttaja suositti seuraavaksi suuntien opastamista. Allekirjoitan. 

20.09.2018 Pyry Coco
Pyry & Coco pentusuunnitelma julkaistu pehkot.haukotus.net sivustolla.

Odotan yhdistelmältä erittäin perusterveitä ja toiminnallisia jälkeläisiä. Cocon edellisestä pentueesta neljä jälkeläistä on harrastavia: lajeina mm. paimennus, näyttely, nosework, agility, toko.

Jos olette kiinnostuneita yhdistelmästä, voidaan keskustella tarkemmin. :)

15.09.2018
Osallistuimme Cocon ja Benkun kanssa historian ensimmäiseen valtakunnalliseen Colliepäivän viettoon SCY Helsingin alaosaston paimennuskurssin muodossa Somerolla. Benkku osallistui kurssille ja Coco hoiteli varikkohommia. Kiitos kouluttaja Tuija Vahlroosille ohjeista ja ryhmäkuvan ottamisesta. :)


Kiitos Benkun kuvista Tuula Andersson.

09.09.2018
Benkun kanssa paimentamassa Seutulassa. Ohessa video ohjaajasta irtautumistreeneistä. Benkku tykkää tehdä töitä lähellä ohjaajaa, mutta pikkuhijaa saadaan poika irtautumaan kauemmaksi ja tuomaan lampaita takaisin ohjaajalle. Hiljaa hyvä tulee, treenit aluillaan. Hieno poika.

08.09.2018
Kävimme SCY Helao:n järjestämässä Collieiden pääerikoisnäyttelyssä Marketanpuistossa, Espoossa. Kerrankin näyttely oli lähellä ja mukaan ilmoitimme Macyn ja Benkun sekä kotonamme tiistaista suunnuntaihin hoidossa olleen Hunajahurmurit pentueen emon Reetan. Lisäksi Brodyn perhe oli ilmoittanut pojan mukaan. Näyttely oli todella hienosti järjestetty, kiitos kaikille puuhaihmisille. Yksi kesän parhaista tapahtumista. Ilmat suosivat näyttelyväkeä ja näyttelyn aikana tuli tavattua monia vanhoja tuttuja ja vaihdettua kuulumisia.

Tuloksemme:
Millake's Marble Magda "Macy" NUO ERI/-
Millake's Charming Afeeca "Reeta" AVO EH/-
Millake's Recless Ragnarr "Brody" NUO H
Millake's Swarthy Breandan "Benkku" JUN H

Onnea kaikille menestyneille ja tuloksiinsa tyytyväisille.

Kiitos Eveliinalle Macyn, Reetan ja Benkun esittämisestä. Pahoittelut Brodyn joutui kehään polvivikaisen kasvattajansa kanssa, Eveliinan sijaan, joten liike olisi voinut olla kehässä huomattavasti nyt nähtyä parempi. Videota odotellessa.

Kiitos Elinalle, Minnalle, Päiville, Juhalle ja Raunolle mukavista juhlista teltassanne. Lahja löysi Coco päivänsankarin ja oli kovasti pidetty lelu. :)

Nyt jäämme näyttelytauolle kasvattelemaan koirille uusia turkkeja.

07.09.2018
On aika juhlia. Onnittelut sisko Coco ja sen veli Ricky !

Tasan 4 vuotta on siitä, kun tämä Pelurit parivaljakko näki päivänvalon. Hienoja hetkiä on sittemmin mahtunut sisarusten elämänpolulle. Toivotaan hyvän jatkuvan.

Ja kiitos Elinalle, Minnalle ja Juhalle Rickyn hyvästä huolenpidosta. :)

02.09.2018
Tänään kävimme Cocon kanssa Eija Kansanaho-Palosen tuomaroimassa Collieiden paimennusmestaruuskisoissa Somerolla Woollandia tilalla. Tyytyväinen saa olla päivän lopputulokseen. Saimme ajettua radan läpi ja tuloksena rotumestaruuden 3. sija sekä koulutustunnus PAIM3.

PAIM3 Millake's Duane Niamh "Coco"

Kiitos jälleen kaikki te paimennusmatkamme aikana meitä koutsanneet kouluttajat. Olette olleet meille suurena apuna. Nöyränä tästä eteenpäin, koiraan luottaen ja arvokkaita ohjeitanne kuunnellen. :)

Onnittelut kaikille mestiksiin osallistuneille!

Kiitos kuvasta Heli Kaikkonen ja videon kuvista Minna Saarinen.

30.08.2018 Pentusuunnitelmia tarkennettu. Käy kurkkaamassa millaisia yhdistelmiä suunnitteilla ja mihin vuodenaikaan.

Jalostusuroksia sivua päivitetty ja pojat ovat valmiina palveluksiin sopiville nartuille. Benkun terveystutkimuksia joudunmme vielä hetken odottamaan. Aikomus on kuvauttaa lonkat ja kyynärät, peilata silmät ja ottaa geenitestit lähempänä 1,5 vuoden ikää. Jos kaikki menee hyvin, niin tulen itse käyttämään Benkkua omille kasvateille. Poika on reipas, toimelias, lujatahtoinen, hyvävatsainen ja alusta sekä äänivarma.

11.08.2018
SCY Helao:n järjestämä paimennustaipumuskoe. Kasvattimme Brody ja Benkku osallistuivat Somerolla Woollandiassa pidettyyn SCY:n epäviralliseen paimennustaipumuskokeeseen. Kokeen vastaavana tuomarina toimi Tuija Vahlroos.

Loppupisteet osa-alueittan:
Millake's Recless Ragnarr "Brody" K3-T3-H3-Y2 3,00 hyväksytty
Millake's Swarthy Breandan "Benkku" K3-T4-H3-Y3 3,33 hyväksytty

Tästä on hyvä jatkaa harrastusta eteenpäin. Kiitokset Woollandialle järjestelyistä, Tuijalle tuomaroinnista ja Miialle valokuvausavusta. :)

08.08.2018

Onnea Prinssi-pentue Vili, Samppa, Kamu & Benkkku. 1-vuotta napsahti täyteen ja monta uutta vielä edessä. On juhlan aika. :) Kiitokset perheille kasvattien hyvästä huolenpidosta.

05.08.2018 
Tänään kävimme Luumäen ryhmänäyttelyssä Tanya Ahlman-Stockmarin kehässä. Benkku oli tuomarin mieleen hyvän verran ja Macy voitti nuorten luokan ERI1 SA tuloksella, ollen lopulta PN2 ja saaden varasertin. Suuri kiitos Hanna Päivärinnalle Macyn ja Benkun esittämisestä.

Onnittelut kaikille kehissä menestyneille ja tuloksiinsa tyytyväisille.

28.07.2018 

Tänään kävimme Porvoon ryhmänäyttelyssä virolaisen Astrid Lundavan kehässä. Benkku sijoittui junnupojissa sijalle ERI3 ja Macy voitti nuorten luokan ERI1 tuloksella.  Kiitos Eveliinalle esittämisestä. Ilma oli todella kuuma, onneksi pieni tuulenvire kävi ajoittain alueella.  Mukava oli jälleen taavata tuttuja, mutta aika jäi lyhyeksi vaihtaa kulumisia, jotta avukseni tullut Eveliina ennättäisi ennaltasovituun toiseen tapahtumaan ajoissa.

Onnittelut kaikille kehissä menestyneille ja tuloksiinsa tyytyväisille.

04.07.2018
Kävimme Macyn kanssa tapaamassa tuttuja sekä pyörähtämässä Helsingin KR-näyttelyssä ruotsalaisen Ann-Christin Johanssonin kehässä Tuomarinkartanon Vinttikoiraradalla. Benkun jätin kotiin, koska oli vielä edellisiltana kovasti kiinnostunut Macyn juuri päättyneistä juoksuista. Nuori poika. ;)

Ohessa tulokset:
Millake's Marble Magda "Macy" NUO ERI/2

Onnittelut kaikille kehissä menestyneille ja tuloksiinsa tyytyväisille.

04.07.2018


Millake's Duane niamh "Coco" kävi kääntymässä Somerolla Rannikkopaimenien järjestämässä FCI Traditional style paimennuskokeessa. Mukaan saimme kakkosluokasta hyväksytyn tuloksen EH 74/100 ja koulutustunnuksen PAIM2. Coco sijoittui luokassaan sijalle 1. :)

Suuri kiitos koutseillemme Mervi Aspille ja Tuija Vahlroosille kaikista jakamistanne opeista Cocolle ja allekirjoittaneelle paimennusmatkamme varrella. Jotain olemme ilmeisesti sisäistäneetkin. ;)

Mutta kilometrejä lisää ja kohti kolmosta jonakin kauniina päivänä.

Kiitos kuvista Johanna.

01.07.2018
Kaikkiaan kolme Millake's kasvattia kävivät pyörähtämässä Karjaan KR-näyttelyssä suomalaisen Veli-Pekka Kumpumäen kehässä. Ilma suosi meitä, eli ei sadetta ja tuuli virkisti ja vilvoitti mukavasti. Saimme pitkästä aikaa myös Arjan lähtemään mukaan kehänlaidalle, lähinäyttely kun kyseessä. Isot kiitokset Eveliinalle Macyn ja Benkun esittämisestä. Itselle jäi koirien laittaminen ja jännittäminen kehän laidalla. :)

Sirpa ja Esa olivat myös paikalla Millan kanssa. Hienosti Milla esiintyi Sirpan handlauksessa. Oli mukavaa tavata pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia.

Ohessa tulokset:
Millake's Cinder Cecilia "Milla" NUO EH/4
Millake's Marble Magda "Macy" NUO ERI/3
Millake's Swarthy Breandan "Benkku" JUN EH/3

Onnittelut kaikille kehissä menestyneille ja tuloksiinsa tyytyväisille.

30.06.2018
Coco


Macy


Benkku

Osallistuimme Cocon, Macyn ja Benkun kanssa SCY Helsingin alaosaston paimennuskurssille Somerolla, Woollandian tilalla. Kouluttajallemme Tuija Vahlroosille jälleen kiitokset ohjeistasi. Kaikki kolme koiraamme pääsivät tekemään harjoituksensa isolla laitumella. Tyytyväinen mieli jäi jälleen kurssista kaikkiaan. Paimennus koukuttaa ja jokainen treenikerta on aina uniikki. Avoimin mielin siis harrasteessa eteenpäin. :)

Ohessa muutama extrakuva Cocon kanssa laitumelta. Kiitos kuvista Nina Åkerfelt.


Hakukaarelta kuljetukseen.


Poispäinajoharjoitus. On Coco työntämässä lampaita ohjaajan edessä. ;)

18.06.2018
Kävimme piipahtamassa Macyn & Benkun kanssa Koivukylän koiraharrastajat ry järjestämässä Match show'ssa Havukoskella, Koivukylän koirapuiston viereisellä koulutuskentällä. Isojen koirien tuomarina toimi Johanna Kuru ja isojen rotujen pentujen Henna Hörkkö.

Macy harjoitteli isoissa aikuisissa sinisen nauhan verran ja Benkku isoissa pennuissa sijoittuen sinisten 4:s sijalle. Mukava ilta kaiken kaikkiaan ja oli mukavaa tavata collieihmisiä paikanpäällä sekä vaihtaa kuulumisia. :)

Kiitos Benkun kuvasta Annelle. :)

16.06.2018
Tänään kävimme Benkun (Millake's Swarthy Breandan) kanssa Kotkan Ruusu NORD näyttelyssä. Todella hidas aussi tuomari oli ja Benkun sekä allekirjoittaneen odotuskynnys ylittyi. Leikiksihän tuo meni ja Benkku koitti saalistaa kehässä jalkojani sekä hyppi kuin kenguru. Eipä tuolla voi saada kuin EH/3 sijan, myös aussituomarilta. ;) Muutin mukava päivä ja hengailtiin Benkun kanssa pitkin näyttelyaluetta ja monia Collie-tuttuja tapaillen. Matkailu avartaa, ainakin meitä. :O Ei kun kohti uusia seikkailuja nuoren pojan kanssa.

Onnittelut kaikille kehissä menestyneille ja tuloksiinsa tyytyväisille.

09.06.2018 Vietimme Millake's paimennuspäivää Somerolla kouluttaja Tuija Vahlroosin hyvässä ohjauksessa. Mukana kasvateista paimentamassa olivat: Maisa, Benkku, Nelly, Kamu, Macy, Brody, Taavi ja Coco. Lisäksi vierailijana oli Anne ja autralianpaimenkoira Pasi. Kaikki kasvatit saivat onnistuneet suoritukset. Ensikertalaiset osoittivat hyvää kiinnostusta paimennettaviin. Tästä on hyvä jatkaa. Ohessa kuvavideo muistoksi tapahtumasta. :) Kiitokset lopuksi kaikille teille paimennuspäivään osallistuneille sekä kouluttajallemme Tuijalle. Oli todella mukava ja antoisa päivä. Josko vuoden päästä otetaan uusiksi. :)

Tsemppiä laitumille teille kaikille.

03.06.2018
Mustan Nikolauksen Egnatia (narttu, tricolour)


Mustan Nikolauksen Erik (uros, tricolour)


Mustan Nikolauksen Eugenie (narttu, soopeli)

Tapaamassa Vantaalla Mustan Nikolauksen kennelissä Royal Highness pentuetta. Isänä pentueella kasvattimme Millake's Daithi Fighter "Ricky" ja emänä PAIM-T Black Sara's Highness "Aino". Pennut olivat mukavan oloisia ja kuinka paljon tuttuja piirteitä heissä olikaan havaittavissa. Emo hoiti pesuettaan tyytyväisenä ja aloitti jo leikin opettamisen pennuille. Hienoja ja arvokkaita hetkiä on nyt edessä viimeisinä viikkoina, kun pentue on vielä yhdessä. Onnea kaikille asianosaisille tasapuolisesti hienosta pentueesta ja kiitos Johannalle, että pääsimme käymään vierailulla. :)

Ohessa video pentueesta.

29.05.2018
Millake's Recless Raggnarr "Brody" liittyi sivustomme jalostusuroksiin.
Brodyllä on CEA-vapaat silmät niin pentuna kuin aikuispeilauksessa, lisäksi A/A lonkat ja nollan kyynärät. Brodyllä on hyvä vatsa ja luonnon korvat. Brody on DM:n osalta terve, eli N/N. Laboklinilla (edta-verinäytteestä) tehtyjen genitestien mukaan Brody on kantaja CEA:n ja MDR1:n osalta. Näyttelyissä Brody on käynyt vain kerran, SCY:n erikoisnäyttelyssä Espoossa, jossa Brody oli luokkansa ensimmäinen.

Kiitos Airille Brodyn terveystutkimusten teettämisestä. Tsemppiä toko- ja paimennusharrastukseen. :)  

19.05.2018
Millake's Lovely Una "Maisa" ja Ullis kävivät Vantaalla Rally-toko kisan aloluokassa. Jälleen hyväksytty ALO 80/100 tulos tuliaísina. Nyt on kolme hyväksyttyä tulosta alo-luokasta kasassa, joten onnea taitavat RTK1 Maisa & Ullis. :)

19.05.2018
Kävimme pyörähtämässä Benkun (Millake's Swarthy Breandan) kanssa Virojoella Hamina NORD-nnäyttelyn  junioriluokassa italialaisen Pietro Bottagision kehässä. Tulos oli tällä erää ERI/2 SA PU4 VARASERT, erinomaisella ja tiukalla arvostelulla. Tyytyväinen saa olla nuoren pojan esiintymiseen kokonaisuudessaan. Ei kun uusia koitoksia kohti. :)

Onnittelut kaikille kehissä menestyneille ja tuloksiinsa tyytyväisille.

17.05.2018
Samurait
kävivät 15.5. Mevetissä Lotta Axelssonin lonkka- ja kyynärkuvauksissa, Kennelliitossa lausutuin tuloksin:

Millake's Ember Epona "Nelly" B/B, 0/0
Millake's Marble Magda "Macy" A/A, 0/0
Millake's Reckless Raggnarr "Brody" A/A, 0/0

15.05.2018
Samurait kävivät Mevetissä Lotta Axelssonin silmäpeilauksessa, seuraavin tuloksin:
Millake's Ember Epona "Nelly" CEA-vapaa
Millake's Marble Magda "Macy" CEA-vapaa
Millake's Reckless Raggnarr "Brody" CEA-vapaa

Lisäksi alustavasti kaikilta sisarukselta lausuttiin lonkat A/A ja kyynärät 0/0.
Odotellaan Kennelliiton vavistusta.

Suuret kiitokset Airi ja Tapio, että teille onnistui tuoda kasvattimme tutkittavaksi. :)

10.05.2018  
Kävimme pyörähtämässä Benkun (Millake's Swarthy Breandan) kanssa Vantaalla PK-tapahtuman junioriluokassa Harri Lehkosen kehässä. Tulos oli EH/4, mukavalla arvostelulla. :)
Kiitos kuvista Juha.

Paikalla oli paljon tuttuja ja oli mukava tavata teitä kaikkia pitkästä aikaa, eteenkin pitkänmatkalaiset Elina, Minna, Juha ja Seppo. :)

Onnittelut kaikille kehissä menestyneille ja tuloksiinsa tyytyväisille.

28.04.2018
Millake's Duane Niamh "Coco" sijoittui Suomen Collieyhdistyksen vuoden colliekisassa pitkäkarvaisten collieiden paimennuscollieiden kolmossijalle. Kiitos kaikille koutselille + treenikavereillle. :)

27.04.2018
Mukavia uutisia Mustan Nikolauksen kennelistä. Rickyn (Millake's Daithi Fighter) ja Ainon (PAIM-T Black Sara's Highness) jälkikasvu oli päättänyt lähteä katselemaan hieman suurempaa maailmaa aamuyöstä 27.4. :)

Kaikkea hyvää pienten elämäntaipaleelle ja onnittelut kaikille asianosaisille. :)

22.04.2018
Coco ja Macy kävivät paimentamassa Virossa Käki-Tasmuthi Hobitalu tilalla SCY:n paimennustoimikunnan ja Eestin Kennelliiton Karjakoiraosaston järjestämässä yhteistapahtumassa 22.4.2018. Kiitos Cocon kuvasta Marge Martin ja Macyn Tuula Andersson.

16.04.2018
Saimme hyviä uutisia Johannalta. Rickyn (Millake's Daithi Fighter) ja Ainon (PAIM-T Black Sara's Highness) jälkikasvun odotus etenee suotuisasti. Mikäli pennut kiinnostavat tästä yhdistelmästä, niin olkaa yhteydessä Mustan Nikolauksen kenneliin ja tiedustelkaa mahdollisuutta tarjota pennulle hyvä koti. :)

16.04.2018
Hunajahurmurit 4 vuotta!!  
Onnea Usko, Tove, Maisa, Arttu ja Indy kotijoukkoineen. :)

08.04.2018

Prinssit kääntymässä tänään 8.4.2018 Kotkan pentunäyttelyssä Maija Mäkisen kehässä. Kovasti saa olla tyytyväinen kumpaisenkin pojan esiintymiseen kehässä ja sen ulkopuolella. Molemmilla mukavat arvostelut. Hienosti Matilda esitit Kamun. Tästä on hyvä jatkaa. :)

Millake's Swarthy Breandan "Benkku" PEK1 1KP ROP-pentu.
Millake's Clever Conn "Kamu" PEK2.

Kiitos Matilda, Katja, Leo-Petteri sekä Jorma kaima & Tarmo mukavasta seurasta. Otetaan uusiksi jossain kohtaa kesällä. :)

Kiitos Katjalle kuvista.

07.04.2018
Millake's Lovely Una "Maisa" ja Ullis kävivät Lohjalla Rally-toko kisassa. Hienosti meni ja tuliaísina tulos ALO 95/100. Nyt on kaksi hyväksyttyä kisaa ja ALO tulosta kasassa. Onnea taitavat Maisa & Ullis. :)

(Kuva napattu FB-seinältä)
25.03.2018
Kävimme Cocon kanssa FCI Traditional Style paimennuskokeissa Somerolla, Woollandian lammastilalla. Koeluokkana PAIM-1 ja tuomarinamme oli Anne Ojanen. Päivä meni sen verta mukavasti, että seuraavaksi pääsemme starttaamaan Cocon kanssa PAIM-2 luokassa. :)

PAIME PAIM1 Millake's Duane Niamh "Coco"

Kiitos koutsit, lampurit ja treenikaverit.

(Kuva: Marika Klossner)

11.03.2018 
Milla ja Sirpa kävivät pyörähtämässä Matchshowssa mukavin tuloksin.
Milla oli punaisten ykkönen ja lopulta BIS7.
Onnea Sirpa & Milla. Tsemppiä tuleviin kehiin. :)

25.02.2018 

Kävimme Macyn (Millake's Marble Magda) kanssa tasapaino- ja stoppitreeneissä PSF Seutulassa. Ohessa video treeneistä. Pakkasta oli kymmenkunta astetta ja laidun suht tamppautunut lumesta. Ikää Macyllä on videolla 1v 2kk.

14.02.2018  
Ystävänpäivä 14.2. on koittanut, joten onnittelut Millipilleri-pentueelle ja perheille! Siitä on kaikkiaan 9 vuotta, kun seitsemän soopelia ja trikkipoika syntyi pentulaatikkoon. Osalla taival ei ole kestänyt tähän päivään saakka, mutta Remy, Lassie, Frida, Riku ja Elli jatkavat edelleen luonamme. Joten kaikkea hyvää Millipillereille ja kiitos perheet kasvattien hyvästä huolenpidosta. Matkaamme seuraavaksi kohti pyöreitä! Ja hyvää Ystävänpäivää samalla kaikille. :)

14.01.2018  

Kävimme pyörähtämässä Macyn (Millake's Marble Magda) kanssa Lahden ryhmänäyttelyn narttujen junioriluokassa Jaana Hartuksen kehässä. Lapsipyöreys ei ollut vieläkään helpannut ja näin hyvästä ruokahalusta sakotettiin. Tulos oli tänään EH/2, mutta hyvällä arvostelulla. Pitää koittaa saada tuota painoa pikkuhiljaa alemmaksi ja kesällä katsoa sitten seuraavat näyttelyt. Nyt jäämme näyttelyistä tauolle pudottamaan karvaa ja kasvattamaan uutta. Väliajan keskitymme lampaiden paimentamiseen. Kiitos Eveliinalle Macyn esittämisestä.

Paikalla oli myös paljon tuttuja. Oli mukava tavata pitkästä aikaa Hilkka, Markku, Elina, Minna ja Juha. :)

Onnittelut kaikille kehissä menestyneille ja tuloksiinsa tyytyväisille.

13.01.2018 

SCY Helsingin alaosaston Vuoden Colliekilpailu 2017.
PAIME Millake's Duane Niamh "Coco" Vuoden 2017 Paimennuscollie Pitkäkarvainen sija 2.

Kiitos kaikille meitä opastaneita koutseja ja treenikavereille. Kiitos myös lampureille, jotta päsemme harrastamaan. Harrastus jatkuu. :)

01.01.2018 

customizable counter