|2006| |2007| |2008| |2009| |2010| |2011| |2012| |2013| |2014|
|
2015| |2016| |2017| |2018| |2019| |2020| |2021| |2022| |2023| |2024|

22.12.2020

Kiitos menneestä vuodesta ja hyvästä kasvattien huolenpidosta, kaikille teille kasvattiemme omistajille sekä sijoitusperheillemme.

Huolimatta koronavuodesta, olemme olleet todella aktiivisia: yhteislenkkeineen, paimennuspäivineen, agilityyn ja rallytokoon tutustumisineeen. Olemme myös ehtineet harrastaa monenlaisia muitakin asioita ja tutustua uusiin lajeihin. Moni kasvatti suoritti FCI TS paimennustestin hyväksytysti ja kisarintamalla  kertyi tuloksia ja koularia rallyn ja  paimennuksen saralta, agilityn nollaa unohtamatta. Yhdistyksen erikoisnäyttelyssä Vantaalla kaikki näyttelyyn osallistuneet kasvatit sijoittuivat luokissaan hienosti ja hyvillä arvosteluilla. Pikkupennuissa Foxylaiset olivat aktiivisia alkuvuoden pentunäyttelyissä sen mitä näyttelyihin ennätti päästä ennen niiden loppumista. Kaapelitehtaan ryhmäkehä lämmitti erityisesti mieltä ja oli eittämättä yksi vuoden kohokohdista. Taisinpa havaita jokusen kasvatinomistajan syttyvän koirineen paimennukseen todella vahvasti. Teidän edesottamuksia on todella mielenkiintoista seurata tulevaisuudessa. Mihin vielä ennätättekään. Isot peiukut. :) 

Collien kestävä perusta luodaan terveen rakenteen, luonteen ja terveyden varaan. Todella kiitollinen saa jälleen olla. Upeita teveystuloksia kautta linjan olemme saaneet kirjauttaa kasvateille. Kiitos koirien asianmukaisesta huollosta, hyvin olette annettuja kasvattajan ohjeita noudattaneet.

Kuinka muutoin sulkisi tämän mennyttä vuotta koskevan postauksen kaikista vuoden tapahtumista, kuin toteamalla, että kovasti tyytyväinen saa kasvattaja olla aktiivisuudestanne niin harrasteiden, terveystutkimusten kuin koirienne yhdessä viettämän aikanne suhteen. Hienon perustan olemme yhdessä luoneet. Jatketaan samalla polulla. Rauhaisaa Joulun aikaa toivottaa teille Millake'sin väki.

(PS. Toivottavasti ei kovin paljoa unohtunut, jos niin lisäillään tarvittaesa) 

13.12.2020


Toivotaan pikku Nellyjen ja Benkkujen näkevän päivänvalon helmikuussa. :)

Eipä taida käydä kasvattajalle kevättalvi lainkaan pitkäksi. Pentuaitauksen ihmettelyssä kuluu viikot joutuisaan. Luovutusajankohtakin on pennuille 8 viikkoisina mitä optimaalisin. Alkukesää vasten pääsevät pienet tulokkaat uusiin omiin koteihinsa ja kohti uusia seikkailuja.

Jos Millake's kasvatti kiinnostaa, ole yhteyksissä. :)

09.12.2020
Onnea nelivuotiaat Samurait: Taavi, Nelly, Milla, Brody, Macy, Luna & Tarmo. 🐾🐾
Kiitos perheille kasvattien hyvästä huolenpidosta.

16.11.2020
Laboklin muisti siskoksia DM tuloksilla ja Selmalla myös IPD.

PAIM-T Millake’s Irenic Cordelia "Selma" A/A, 0/0, DM N/N, IPD N/N
PAIM-T Millake's Mellow Orenda "Zelda" A/A, 0/0, DM N/N

Rinta rinnan näyttää siskokset kulkevan. Hyvä niin. :)

15.11.2020
Millake's Cinder Cecilia "Milla" piipahti Lohjalla agility kisoissa. Tuomarina toimi Johanna Nyberg. Maxi 1-luokassa Sirpa & Milla urakoivat kolme rataa. Hyppyradalla pari saavutti sijan 4. Agilityradalla sijotus oli 1. & luokkavoitto. Kolmannella agilityradalla sijoitus taasen 4. Tasaista suorittamista parilla.

Onnea ja kaikkkea hyvää jatkoon. :)

Kiitos kuvasta Taru Mertoniemelle.

15.11.2020 Lohjan ABC:lla edustamassa Suomen Collieyhdistystä seuraavan Paimennuskollegion valintakokouksessa vuosille 2021-2023. Äänestyksessä luottamustehtävä napsahti allekirjoittaneelle. Kiitos luottamuksesta. Mielenkiintoisia vuosia täten taasen luvassa. 🙂

"Paimennuskollegio on joka kolmas vuosi valittava elin, joka toimii Suomen Kennelliiton asiantuntijana FCI:n kaikkien paimentavien rotujen roturyhmistä  (poislukien bordercolliet), paimennustaipumus- sekä paimennuskoesääntö ja lajiohje asioissa."

09.11.2020
Siskokset PAIM-T Millake’s Irenic Cordelia "Selma" & PAIM-T Millake's Mellow Orenda "Zelda" kävivät tänään Mevetissä tapaamassa Lottaa luustokuvien, silmäpeilauksen ja muutamien geenitestien merkeissä. Tasatahtia sisaret kulkivat tulosten suhteen, eli molemmille alustavasti luustosta, odottaen Kennelliiton lopullista lausuntoa, A/A lonkat, 0/0 kyynärät. Lopullisena lausuntona kumpaisellakin jo tänään voimassa ollen aikuisterveet sekä CEA-vapaat silmät, ilman mitään ylimääräisiä löydöksiä.

** Kennelliitto lausui: A/A 0/0. Alustavat arviot pysyivät voimassa. :)

Onnittelut kaikille asianosaisille aktiivisuudestanne. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. :)

13.10.2020
Kasvatinomistajat heittivät taannoin Rally-tokon tutustumispäivänä 22.8.2020 ilmaan toiveen Kennel-logolla varustetusta treeniliivistä, tarvetta kun liiville olisi useamallakin treenaajalla. Ei kun toivetta toteuttamaan Ilowillan kanssa ja vihdoin tänään Berra Pro Enstex treeniliivit saapuivat halukkaille. Toivotaan uusien liivien myötä hyviä ja eteenpäin vieviä treenejä kaikille. :)

Jos "mattimyöhäisiä" sekä kiinnostuneita liivintarvitsijoita vielä ilmaantuu, niin speksit on Ilowillan Jameksella, eli lisää saadaan tilattua. Ja toki voi ehdottaa muitakin tuotteita tilattavaksi Ilowillan tarjoamasta. Yhteyttä vaan allekirjoittaneeseen. :)
 
20.09.2020
RTK1 RTK2 Millake's Lovely Una "Maisa" ja Ullis korkkasivat viikonloppuna Rallytokon Voittaja-luokan kisat Lohjalla tehden hyväksytyt tulokset sekä lauantaina Iiris Harjun tuomaroimana 76/100, että sunnuntaina Pia Heikkisen tuomaroimana 78/100. Isot onnittelut taitava kaksikko. :)

Kuva on 22.8.2020 Ulliksen Millake's kasvateille järjestämältä Rallytokoon tutustumispäivältä Lohjan koirahallilta.

12.09.2020 Tänään kävimme Cocon ja Dazzlyn kanssa SCY:n FCI TS paimennuksen rotumestaruuskilpailuissa Somerolla ja myös siinä samalla edustamassa SCY Helsingin alaosastoa. Ylituomarina kokeessa toimi Anne Ojanen.

Yksilöradalla Cocolla käytettävissä oleva aika loppui harmillisesti kesken. Vaativa rata oli tänään, mutta eteenkin transom & silta tehtävinä jäi ohjaajan mieleen onnistumisina. Transomissa koiran tuli työntää 18-päistä laumaa edellään sik-sak aidan toista puolta, ohjaajan kulkiessa koiran tasolla tai takana toista puolta. Lopuksi iso lauma aidan loppuosassa olevasta kapeasta aukosta samalle puolelle aitaa kun ohjaaja kulki muuttamalla koiran kuljetus työnnöstä tasapainon kautta peruskuljetukseksi. Sillan kohdalla tuli olla tarkkana, että sai lampaat helminauhaksi ennen siltaa. Todella kapeasta ja korotetusta sillasta 18 lampaan työntö koiran avulla läpi saimme tuomarin kommenttina arvostelulomakkeelle "nappi suoritus". Ennätimme lopulta U-kujaan laittamaan lampaat sisään kun kello oli tikittänyt meille varatun ajan loppuun. Kasvillisuuden suojaus oli meidän kompastuskivi tänään. Ohjaajavirhe.

Dazzly vuorostaan osallistui ensimmäistä kertaa PAIM1 luokkaan. Keli radan alkaessa oli muuttunut tosi haastavaksi. Otto- ja palautuspyörö lillui vedessä ja taivaalta satoi vettä kaatamalla, kuten oli tehnyt viimeiset liki muutaman tunnin, kastellen lampaiden turkitkin raskaiksi. Kanssakisaajat raportoivat ennen rataa lampaiden liikkuvan tosi raskaasti, joten päätin antaa Dazzlyn olla hyvin omatoiminen ratkaisuissaan toimia ja voimassa. Hienosti Dazzly sai lampaat ottoaitauksesta mukaan ja radan liikkeelle ja myös hienosti läpi. Jääden vaivaisen yhden pisteen erinomaisesta, tuloksella 89/100 EH PAIM1.

Kiitos jälleen kaikille lampureille mahdollisuudesta paimentaa, yhdistyksille ja talkoolaisille kokeiden järjestämisestä sekä koutseillemme jakamistanne lukuisista ohjeista. Iso kiitos lopuksi treenikavereille tsemppauksista ja vertaistuesta. :)

Todella tyytyväinen olen kumpaisenkin, niin Cocon kuin Dazzlynkin, suorituksiin tänään rotumestiksissä. Osaamisensa tasolla toimivat. Paljon hyvää siis oli mukana, mutta myös selkeää treenattavaa. Kilometrejä, kilometrejä - niitä on varmasti meillä vielä paljon edessä. Paimennus on... :)


Cocon PAIM3 rata.


Dazzlyn PAIM1 rata.

Niin ja rotumestaruuskisan alaosastokilpailussa Cocon ja Dazzlyn yhteispisteillä 106 SCY Helsinki sijoittui tänään sijalle kolme! Toisena oli SCY Pirkanmaa, Kelmin ja Kodan yhteispisteillä 136! Alaosastokilpailun voitto meni tänä vuonna Turkuun pisteillä 162, Pirren ja Kertun toimesta! Onnea kanssakisaajille!

Onnittelut kaikille tuloksiinsa, ratoihinsa sekä yksittäisiin tehtäviinsä tyytyväisille. Laitumilla tavataan. :)

07.09.2020
Isot onnittelut sisko Coco ja sen veli Ricky! Kuusi vuotta tapahtumarikasta polkua kuljettu useilla mukavilla kokemuksilla rikastettuna. Ei kun jatketaan eteenpäin samaan tahtiin. :)

05.09.2020 Piipahdimme nuorison kanssa SCY:n erikoisnäyttelyssä Natalja Röömin kehässä. Ilmat suosivat valtaosin ja tunnelma oli mitä mainioin! Kiitos järjestäjille ja kaikille paikalla olleille. Hieno tapahtuma. 🙂

Meidän tämänkertaiseen rytmiryhmään...


Selma JUN ERI3


Flora JUN EH4

Junnuissa 11 nartun luokassa ahkeroivat PAIM-T Millake’s Irenic Cordelia "Selma" ja Nina saaden tuloksen ERI3 ja yhteistyössä Tuulin ja allekirjoittaneen kanssa Millake's Halcyon Florence "Flora" sai  tuloksen EH4.Luna NUO ERI4

Nuortenluokkaan osallistui puolestaan PAIM-T Millake's Comely Lavina "Luna" ja hänen kanssaan allekirjoittanut sukkuloi 10-päisessä luokassa tuloksen ERI4.

Kovasti tyytyväinen saa nuorison esiintymiseen olla ja aktiivisiin kasvattiperheisiin. Tästä on hyvä jatkaa. 🙂

Onnea kaikille menestyneille ja tuloksiinsa tyytyväisille. Tapaamisiin taasen joskus kehien laidalla.

29.08.2020
Korona-ajan näyttelykauden korkkaaminen Riihimäen kansainvälisessä näyttelyssä Markku Kipinän kehässä. Mukana oli tällä erää meiltä vain Selma junioriluokassa. Hienosti Selma esiintyi näyttelyalueella, mutta itse kehässä osoitti myös valtaisan leikkimiskykynsä! Iloinen Selma. :)

PAIM-T Millake's Irenic Cordelia "Selma" JUN JUK3 EH

Oli taasen mukavaa tavata paljon tuttuja ja vaihtaa kuulumisia. Näyttelyalue oli avara ja täysi kymppi. Kiitos järjestäjille. Onnea myös kaikille menestyneille ja tuloksiinsa tyytyväisille. :)

25.08.2020
Foxylaisista Selma kävi Somerolla Woollandian lammastilalla SCY:n paimennustoimikunnan järjestämässä FCI traditional style paimennustaipumustestissä. Arvostelevana tuomarina toimi Eija Kansanaho-Palonen, Suomi.

Tulos:
Millake's Irenic Cordelia "
Selma": läpäisty, erinomainen --> koulutustunnus PAIM-T

Isot onnittelut Nina & Selma!

Kiitokset tuomarille, lampureille Marikalle & Kimmolle sekä kaikille talkoolaisille testin hyvästä kulusta. 🙂

14.08.2020

Pyryläiset kävivät Somerolla Woollandian lammastilalla Rannikkopaimenien järjestämässä FCI traditional style paimennustaipumustestissä. Arvostelevana tuomarina toimi Eija Kansanaho-Palonen, Suomi.

Tulokset:
Millake's Comely Lavina "Luna": läpäisty, erinomainen --> koulutustunnus PAIM-T
Millake's Felicity Aurelia "Fani": läpäisty, erinomainen --> koulutustunnus PAIM-T
Millake's Brilliant Eloise "Elli": hylätty
Millake's Sirereus Adelia "Freya": läpäisty, erinomainen --> koulutustunnus PAIM-T
PAIME Millake's Dazzling Broderick "Dazzly": läpäisty, erinomainen --> koulutustunnus PAIM-T

Kiitokset Rannikkopaimenille järjestelyistä, tuomarille, lampureille Marikalle & Kimmolle faciliteeteista, kaikille talkoolaisille testin hyvästä kulusta, kanssakisaajille hyvästä tunnelmasta. Onnittelut kaikille hyväksytyn tuloksen tehneille. 🙂

Erityiskiitokset kasvatinomistajille aktiivisuudestanne harrastaa koirienne kanssa. :)

Kuvassa Millake's Comely Lavina "Luna" aamulenkillä Woolandian peltotiellä.

 
08.08.2020 
Isot onnittelut Prinssit pentueelle perheineen.

Vuodet vierivät nopeaan. Vain hetki siitä kun Vili, Samppa, Kamu ja Benkku olivat pieniä collienalkuja juoksentelemassa syntymäkodin pihalla, elämäntaipaleensa alussa. Tänään kolme vuotta koossa ja useita edessä.

Kiitos kasvattiperheille Prinssien hyvästä huolenpidosta. Nyt on aika juhlia ja kääntää elämän polku seuraavalle vuosisivulle. 🙂

27.07.2020 

Millake's Cinder Cecilia "Milla" 27.7.2020 Lohjalla agility kisoissa maxi 1-luokka sija 3. Millan luokassa oli 21 koiraa. Kepeille menossa oli tullut tuli virhe. Tuomarina toimi Jari Suomalainen. Palkintona Milla sai uuden pallon, mikä on Millasta mieluinen.

Onnea taitavat Sirpa ja Milla. Vakuuttavaa sarjaa teette. :)

26.07.2020    
Dazzlyn
kanssa maratonpaimennus Somerolla. Kolme kertaa lampailla, yhteiskesto 1,5 tuntia ja yli viisi kilometriä matkaa. Hyvin poika kesti haasteen, kuljettaen 21-päistä lammaskatrasta. :) Kiitos koutsi Tuijalle mahdollisuudesta koittaa pitkäkestoisempaa settiä tässä kohdin.

25.07.2020  
Coco, Macy ja Selma kävivät piipahtamassa Labradorinnoutajakerho LabShop'in järjestämässä MATCH SHOW:ssa Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa. Selma osallistui isoihin pentuihin saaden punaisen nauhan. Coco ja Macy isoihin aikuisiin saaden myös punaisen nauhan. Hyvää kokemusta saimme säänkin suosiessa meitä.

Kuvassa kolme sukupolvea: isoäiti Coco, emo Macy ja tytär Selma.

25.07.2020  

Onnea kokonaista yksi vuotta täyttävälle Foxylaiset pentueelle & heidän perheilleen. 🙂
Nopeaan on aika vierähtänyt ja monia seikkailuja olemme jo kokeneet. Kiitos te aktiiviset kasvattiperheet yhdessä tekemisestä ja kuulumisten vaihtamisesta.

Tärkintä kuitenkin se huolenpito, jolla Foxylaisia hoidatte. Iso kiitos teille kaikille siitä. Nyt on aika juhlia ja kääntää elämän polku seuraavalle vuosisivulle. Onnea!!

23.06.2020
Foxylaiset kävivät Somerolla Woollandian lammastilalla Rannikkopaimenien järjestämässä FCI traditional style paimennustaipumustestissä. Arvostelevana tuomarina toimi Anne Ojanen, Suomi. Kiitos Markukselle kuvamuistosta.

Tulokset:
Millake's Irenic Cordelia "Selma": ei läpäisty, puutteellinen.
Millake's Foxy Atticus "Kuura": läpäisty, hyvä --> koulutustunnus PAIM-T
Millake's Mellow Orenda "Zelda": läpäisty, erinomainen --> koulutustunnus PAIM-T

Kiitokset kasvatinomistajat Nina, Ira ja Markus aktiivisuudestanne. Olosuhteet helteessä olivat paikan päällä haastavat nuorille koirille, mutta hienosti veitte testin yhdessä läpi. Isot rapsutukset koko hienolle  kolmikolle! Lopuksi historialliset onnittelut Zeldan ja Kuuran taustajoukoille ensimmäisistä Millake's kasvattien hyväksytysti läpäistyistä virallisista FCI paimennustaipumustesteistä. Huikea juttu! :)


11.06.2020
Kävimme Cocon ja Dazzlyn kanssa SCY:n paimennustoimikunnan järjestämissä FCI perinteisen paimennuksen kokeissa Somerolla Woollandian lammastilalla. Kuvat Nina Palmu.

Cocon suoritus PAIM3 luokassa päättyi hyvän alun jälkeen lampaiden karkaamiseen.
Dazzly suoritti esikokeen pistein 78/100 ja hyväksytty tulos sekä koulutustunnus PAIME. Dazzly on seitsemäs esikokeen hyväksytysti suorittanut pitkäkarvainen collieuros Suomessa.

Kiitos kaikille teille koutseille antamistanne opeista ja kannustuksesta paimennusmatkallamme.

Kilometrejä lisää ja kohti uusia kokeita, näinhän se menee. :)

27.05.2020


Kennelliitto lausui tänään Pyryläisten maanantaiset pevisa-tutkimukset lonkkien ja kyynärien osalta. Tyytyväinen saa olla. Iso kiitos kasvattien omistajille pentujen hyvästä ylöskasvattamisesta annettujen  ohjeiden mukaisesti. Kaikkea hyvää elämäntaipaleelle ja onnea Pyryläiset!

27.05.2020 Onnittelut 8-vuotta täyttävälle Karnevaali-pentueelle perheineen! Vuodet vierivät eteenpäin rivakkaa vauhtia. Vastahan olitte pieniä collien alkuja taipaleenne alussa. Kaikkea hyvää pentueelle ja pitäkäähän perhenne liikkeellä näin korona-aikaan. :)

25.05.2020 Pyryläiset kävivät PEVISA-tarkastuksessa Mevetissä Lotta Axelssonin luona mukavin alustavin tuloksin:

Millake’s Dazzling Broderick "Dazzly" CEA-vapaa A/A 0/0
Millake's Comely Lavina    "Luna" CEA-vapaa A/A 0/0
Millake's Felicity Aurelia "Fani" CEA-vapaa A/A 0/0 
Millake's Brilliant Eloise "Elli" CEA-vapaa A/A 0/0
Millake's Sidereus Adelia "Freya" CEA-vapaa A/A 0/0

Hetki vielä joudumme virallisia Kennelliiton lonkka ja kyynärtuloksia odottamaan KoiraNettiin, mutta silmien osalta tulokset ovat jo nyt lopullisia. Ei löydöksiä.

Kiitos kasvatinomistajille aktiivisuudestanne terveystutkimuksiin. Hannalle kiitos, että sain Pyryä Cocolle käyttää. Seitsemän pentua kahdeksasta on nyt Pevisa-tutkittu. :)

Edit 27.5.2020: Lausunnot pysyivät ennallaan. Onnea Pyryläiset!!

15.05.2020
Suru-uutinen kiiri iltapäivällä tietoomme.
R.I.P Honey Melon Pinas Adrien "Arska"                                     
25.04.2012 - 15.5.2020.

Iso persoona on poissa. Hunajahurmureiden isä siirtyi korkeimmille laitumille. Polku kapeni ja liian nuorena matka päättyi. Arskan perintö jatkaa kulkua jälkeläistensä kautta. Lämin osanotto ja voimia surussanne Anja sekä Heli.

16.04.2020 
Onnea, onnea, onnea Hunajahurmurit Usko, Tove, Maisa, Arttu ja Indy!

16.4.2020 on taivallettu elämänpolkua kokonaista kuusi vuotta ja matka jatkukoon samaan malliin. :) Iso kiitos jälleen perheille kasvattien hyvästä hoidosta.

07.04.2020 

SCY vuoden Colliekilpailujen 2019 tulokset on julkaistu. Iso kiitos teille aktiivisille kasvatinomistajille osallistumisestanne terveystutkimuksiin ja eri harrasteisiin. Alla saavuttamamme sijoittumiset viime vuoden osalta.


Vuoden näyttelypentu, pitkäkarvaiset nartut
#6 Millake's Brilliant Eloise "Elli" om. Jorma Lahti & Kaisa Juopperi 12,08.


Vuoden näyttelypentu, pitkäkarvaiset urokset
#7 Millake's Dazzling Broderick "Dazzly" om. Jorma Lahti 12,23


Vuoden rallytokocollie, pitkäkarvaiset
#16 Millake's Lovely Una "Maisa" om. Ulla-Maija Lonka 480 (AVO)


Vuoden tokocollie, pitkäkarvaiset
#12 Millake's Cinder Cecilia "Milla" om. Sirpa Kuisma 163 (ALO1, ALO3)

Vuoden agilitycollie, pitkäkarvaiset
#18 Millake's Cinder Cecilia "Milla" om. Sirpa Kuisma 2 1lk

Vuoden kasvattaja, pitkäkarvaiset colliet
#17 Millake's om. Jorma Lahti 44,40

Kaikki tulokset.

Onnea Colliekilpailussa menestyneille ja tuloksiinsa tyytyväisille. :)

18.03.2020 
Mukavia uutisia pohjoisesta. Kasvattimme Millake's Precious Rufus "Mane" kävi luustokuvauksissa saaden mukavat tulokset: lonkat A/A ja kyynärät 0/0 sekä silmien peilaus tuotti aikuisena cea-vapaa tuloksen, samoin kuin pentutarkissa. :) Isot onnittelut Manelle & Annelle + kiitos pojan säntillisestä ylöskasvattamisesta sekä testauttamisesta.

Mane on testattu geneettisesti terveeksi Laboklinilla, edta-verinäytteestä: CEA +/+, DM N/N, MDR1 +/+, rcd2-PRA +/+, SLC +/+.

Manen vanhemmat: C.I.B FI EE RU RKF MVA PMJV-13 Roxier's Snow Blue "Pyry" - PAIME PAIM1 PAIM2 PAIM3 Millake's Duane Niamh "Coco".

17.03.2020 

Millake's Cinder Cecilia "Milla" palkittiin Länsi-Uudenmaan koirayhdistyksen vuosikokouksessa seuraavasti: Vuoden agilitykoira 2. sija & Vuoden tokokoira 2. sija. Onnea taitavat Milla & Sirpa!

14.03.2020
Onnea, onnea, onnea kaikille Pyryläisille perheineen! Ensimmäinen vuosi on tallusteltu harrasterikkaalla elämänpolulla. Samaa tahtia eteenpäin omien aktiivisten perheiden kanssa, keille tässä samassa yhteydessä suuret kiitokset kasvattien hyvästä hoidosta. :)

29.02.2020
Vietimme vuoden 2020 karkauspäivän Tammisaaressa tutustumalla agilityn saloihin Millan ja Sirpan opastuksella. Ensin oli yksilökierrokset ohjatusti radalla ja sitten Milla ja Sirpa näyttivät mallisuorituksen. Tämän jälkeen pääsimme kaikki yhdessä käymään eri liikkeitä läpi. Hallin jälkeen siirryimme Fiskarsin ruukkimiljööseen lenkille. Kuvassa vasemmalta oikealle: Sirpa ja Milla, Jorma ja Macy, Kaisa ja Elli, Tapio ja Nelly,  Heidi ja Stella sekä Airi ja Brody. Ulliksen ja Maisan piti lähteä suoraan hallilta kotiin, eli eivät siksi ole kuvassa.  Mukana olivat myös kuvan ulkopuolella Esa ja Jarkki. Kiitos kaikille, kun pääsitte osallistumaan agi-päivään ja Sirpalle isot kiitokset hallin vuokraamisesta.

Seuraavaksi kasvateilla taitaa vuorossa olla 16.5.2020 paimennuspäivä Somerolla ja siten sopivassa välissä, ajankohdan sekä päivän tarkentuessa, Rally-tokoon tutustuminen sekä Noseworkpäivä. Näitä tapahtumia odotellessa. :)

23.02.2020
Millake's Precious Rufus "Mane" kävi pyörähtämässä Tornion KV näyttelyssä Jaana Hartuksen kehässä saaden luokassaan JUN-EH ja sijoittuen kilpailuluokassa JUK1 sijalle hyvällä arvostelulla. Onnittelut luokkavoitosta. Kiitos Anne Manen näytille tuomisesta ja Katjalle Manen esittämisestä. :)

Kuva: Anne Myllyoja.

14.02.2020
Onnea Millipillereille Ystävänpäivänä 14.2.2020 olevan 11-vuotispäivän johdosta. Paljon on pentue jo matkaa taittanut ja toivottavasti paljon on polkua monella vielä kuljettavana.  Menossa mukana ja seuranamme kahdeksanpäisestä katraasta ovat vielä Remy, Lassie, Frida, Elli ja Riku. Kaikkien muistoissa sateenkaarisillalle ovat siirtytneet Nuusku, Raisa ja Usva.

Iso kiitos teille perheille yhdessä kulkemastamme taipaleesta ja kasvattiemme hyvästä hoidosta. Kuvassa pentueeseen syntynyt ainoa trikki ja kotiin jäänyt asukki Millake's Sacred Ciaran "Riku".

Toivotamme tässä samalla hyvää Ystävänpäivää kaikille. :)

08.02.2020
Millake's Cinder Cecilia "Milla" osallistui Länsi-Uudenmaan agilityharrastajien järjestämiin agility kisoihin Lohjalla. Tuomarina toimi Mia Laamanen. Maxi 1-luokka. Ratoja oli kolme. Ensimmäisellä radalla starttasi 24 koiraa, Millan tulos 0,37 sija 1. Toisella radalla starttasi 26 koiraa, Millan tulos -0,23 LUVA sija 1. Kolmannella radalla starttasi 22 koiraa, tulos 10,02 sija 7. Palkinnoksi tuli pari palloa ja kaks lahjakorttia seuraaviin kisoihin. Milla oli innoissaan palloista. :)

Isot onnittelut Sirpa ja Milla. Olette taitavia!

03.02.2020
Mukavaa postia Showlinkilta:

Onnittelut koirasi saavuttamasta ROP / VSP - pentu voitosta.

pitkäkarvainen collie - Collie Rough
Millake's Dazzling Broderick

Suomen Kennelliitto
Showlink Oy

02.02.2020
Pentunäyttelyviikonloppu Kaapelitehtaan Royal Canin Puppy Cupissa on vihdoin ohitse. Mukava tilaisuus, jossa tapasi paljon tuttuja eteenkin paimennuslaitumilta. (y) Osallistuimme turneeseen kaikkiaan kolmella kasvatilla, joista Selma ja Zelda osallistuivat vain yhtenä päivänä ja Kuura urheasti molempina osoittaen hyvää turnauskestävyyttä. Onnittelut hyvistä sijoituksista ja kiitos kasvattiperheille, että toitte pennut näyttelykehään hakemaan tärkeää kokemusta ja toivottavasti saimme sitä myös itse. :)

Lauantain tulokset (luokka pennut 5-7 kk), tuomari Saija Juutilainen:
Millake's Irenic Cordelia "Selma" PPEK2
Millake's Foxy Atticus "Kuura" PPEK2

Sunnuntain tulokset (luokka pennut 5-7 kk), tuomari Elina Haapaniemi:
Millake's Mellow Orenic "Zelda" PPEK1
Millake's Foxy Atticus "Kuura" PPEK1 KP PU1 ROP-pentu

Onnea Markus ja Kuura, sekä kaikissa eri roduissa menestyneet ja tuloksiinsa tyytyväiset. :)

25.01.2020
Tänään kävimme pyörähtämässä Pyryläisten kanssa Tiina Tauloksen kehässä Turku KV näyttelyssä. Kovasti tyytyväinen saa olla Floran mukavaan ensiesiintymiseen kasvattajan kanssa. Ohessa tulokset:

Millake's Florence Halcyon "Flora" JUN ERI1
Millake's Brilliant Eloise "Elli" JUN EH2
Millake's Dazzling Broderick "Dazzly" JUN EH1

Mukavaa oli myös tavata tuttavia ja vaihtaa kuulumisia. Onnea kaikille menestyneille ja tuloksiinsa tyytyväisille. :)

12.01.2020 
Näyttelykuulumisia pohjoisesta. Tänään Millake's Precious Rufus "Mane" kävi pyörähtämässä Kajaanin KV näyttelyn junioriluokassa Minna Mannisen kehässä tuloksella JUN-ERI JUK2. Onnea Annelle ja Manelle sekä heidän taustajoukoille mukavasta aloituksesta virallisissa kehissä. Onnittelut lisäksi kaikille Kajaanissa menestyneille ja tuloksiinsa tyytyväisille. :)
customizable counter